fbpx
Menu

Forside

Simon Grevang

Fasanvænget 2, 6710 Esbjerg V

Har du spørgsmål?

Ring

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

E-mail marketing & automation

E-mail markedsføring er omkostningseffektiv og populært fordi du kan ramme målgruppe med præcise og målrettet budskaber. E-mail markedsføring og automation kan give stor værdi for de fleste virksomheder.

Om e-mail markedsføring

Om e-mail marketing

E-mail marketing er kendt for at være en af de kanaler, som giver det højeste investeringsafkast. Undersøgelser viser, at for hver krone der investeres i email marketing genereres 38 kroner i ROI.

E-mail markedsføring giver dig mulighed for at tilpasse og personaliserer markedsføringen. At tilbyde brugere og kunder individuel vide, tilbud og anden værdi opbygger tæt relation mellem din virksomhed og målgruppe.

E-mail marketing bør være en del af din markedsføringsstrategi fordi e-mails er en vigtig del af kunderejsen. Det kræver en indsats.

Der findes mange tjenester til at bygge email kampagner og håndtere subscribers, som giver mulighed for at sende personlige e-mails der bidrager til øget engagement og større afkast.

Så snart brugerne er tilføjet din mailliste begynder får du mange nyttige oplysninger om deres interesser og købsadfærd. Du kan bygge automatiske kampagner som år efter år giver omsætning og værdi til din virksomhed.

Undersøgelser viser at e-mail marketing giver i gennemsnit 3,800 % investeringsafkast for virksomheder. Det betyder, at for hver krone virksomhederne bruger på e-mail markedsføring får de et gennemsnitlig afkast på 38 kroner.

Fordele ved e-mail marketing:

  • E-mail markedsføring er 100% Målbar
  • E-mail markedsføring er omkostningseffektiv
  • 91% af brugerne tjekker e-mails mindst én gang om dagen
  • E-mail giver ROI på 38%
  • E-mail påvirker købsbeslutningen hos 59% af brugerne
  • E-mail marketing har en konvertingsrate på gns. 2,3%

Skal vi tage en snak?

Mangler du hjælp til e-mail marketing & automation?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Jeg har over 12 års erfaring, uddannelser og “know how” indenfor digital markedsføring som du kan få glæde af.