fbpx
Menu

Forside

Simon Grevang

Fasanvænget 2, 6710 Esbjerg V

Har du spørgsmål?

Ring

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Få flere kunder med Facebook annoncering

Facebook annoncering giver virksomheder mulighed for at få stor rækkevidde, eksponering og mere præcis segmentering af relevante budskaber. Facebook er i dag en vigtig kanal i kunderejsen.

Facebook & Instagram annoncering

Facebook annoncering

Facebook er en af de mest effektive markedsføringskanaler til at skabe de ønskede resultater. Facebook annoncer adskiller fra andre traditionelle annoncenetværk, fordi du kan målrette og segmentere budskaber præcist.

Facebook annoncering giver dig en lang række muligheder for at brande din virksomhed, øge trafik til hjemmeside og skabe flere varme kundeemner.

Facebook giver dig unikke muligheder for at opbygge et brand og skabe efterspørgelse på dine produkter og ydelser.

I dag vil mindre end 0,5% af dine følgere se dine opdateringer. År efter år reducerer Facebook den organiske rækkevidde. Derfor er Facebook annoncering en vigtig del af din marketingstrategi.

Med den rette kampagneopbygning kan du målrette og segmentere budskaber, som passer til din primære målgruppe.

Med en strategisk tilgang til Facebook annoncering, kan du udnytte de mange tekniske muligheder Facebooks annoncesystem giver. For at opnå maksimal effekt, stiller det krav til både kampagne struktur, annoncemateriale og kommunikation

Læs min guide om Facebook annoncering

Fordele ved Facebook annoncering:

  • Mere synlighed
  • Flere kunder og varme leads
  • Øger livstidsværdi
  • Effektiv branding
  • Skaber sammenhæng i kunderejsen

Skal vi tage en snak om Facebook annoncering?

Til dagligt hjælper jeg virksomheder med deres annoncestrategi. Jeg er desuden akkrediteret af Facebook, og jeg har gennemført deres uddannelsesprogram.