fbpx
Menu

Forside

Simon Grevang

Fasanvænget 2, 6710 Esbjerg V

Har du spørgsmål?

Ring

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Google Ads annoncering i Googles netværk

Google Ads giver dig mulighed for at vise annoncer baseret på søgeord og søgetermer. Annoncerne kan vises både som tekst annoncer og bannere i Googles annoncenetværk.

Google Ads annoncering

Google Ads annoncering

Google Ads fungerer som et bud system, hvor dem med de bedste kampagner til den rigtige pris vinder auktionen så deres annoncer bliver vist.

Google Ads er Googles annoncesystem. Her kan man byder på søgeord for at annoncerne vises i søgeresultaterne. Google Ads fungerer som en auktion, hvor virksomheder med den mest relevante søgning og det rigtige bud vinder auktionen.

Google Adwords omkostningseffektiv annoncering hvor du bliver set på relevante søgninger. Annoncerne vises på et tidspunkt hvor brugerne er på udkig efter det produkt eller den service du tilbyder.

Du vil måske ikke betale Google for at dine annoncer vises når du kan få det gratis ved hjælp af SEO. Fordelen ved Google Ads er at man kan komme i gang hurtig, og man optimerer indsatsen således man har fokus på bundlinie. Så længe Google Ads er rentabel og du tjener penge er annonceudgifterne sekundært.

Løbende analyser og splittest vil føre til at dine kampagner bliver endnu bedre og dermed medføre væsentlig stigning i antallet af omsætning, potentielle kunder, synlighed m.m. Løbende optimering skaber langsigtet omkostningseffektiv online markedsføring.

Google Adwords er 100% målbar. Du kan således følge omsætning og ROI på alle dine kampagner. På den måde sikrer du dig, at annoncering med Google Adwords er rentabel for din forretning.

Læs mere

Fordele ved Google Ads:

  • Bliv set øverst i Google
  • 100% målbar
  • Flere besøgende, leads og kunder
  • Synlighed og branding
  • Effektiv målretning og remarketing

Skal vi tage en snak?

Mangler du hjælp til Google Ads? Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Jeg har 12 års erfaring, uddannelser og “know how” indenfor digital markedsføring som du kan få glæde af.