fbpx
Menu

Forside

Simon Grevang

Fasanvænget 2, 6710 Esbjerg V

Har du spørgsmål?

Ring

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Få en effektiv og vindende SEO strategi der virker

SEO står for search engine optimization eller på dansk søgemaskineoptimering. SEO handler om at optimere hjemmesider for at tiltrække og konvertere organisk fra søgemaskinerne.

Om søgemaskineoptimering

SEO

Værdien i SEO består i at tiltrække organisk (ikke betalt) trafik til hjemmesiden med det formål at brande og konvertere besøgende til kunder.

Du har sikkert hørt at SEO er vigtigt når man vil være synlig i Googles søgeresultater. SEO er en kontinuerlig proces som kan have stor værdi for langt de fleste virksomheder på tværs af brancher.

SEO er ikke en omkostning, men en nødvendig investering i din online markedsføring. En investering med et højt afkast som kan spores ret præcist.

At være synlig på en af de 3 øverste placeringer på den første side, hvor de fleste brugere klikker, kan give din virksomhed et massivt afkast år efter år på din investering i SEO.

Hvad koster SEO? Det er altid vanskeligt at prissætte søgemaskineoptimering. Arbejdet består i at lave søgeordsanalyser, link building, teknisk optimering, optimering af indhold m.m.

Ingen case er ens. Derfor vil prisen på SEO være unik og tilpasset virksomhedens behov og ønsker. Grundlæggende kan SEO aldrig være for dyrt, hvis man har fortjeneste – tværtimod kan det være dyrt at vælge den “billige” løsning.

Det er grund til SEO bliver sammenlignet med at investere i fast ejendom.

SEO er en vigtig del af dit marketingmix som øger dit salg og din synlighed unden at øge markedsføringsbudgettet. Derved bliver fortjenesten på søgemaskineoptimering eksponentielt over tid.

Søgemaskineoptimering kan fremme forretningsmæssige mål til en bedre ROI end mange andre former for online markedsføring fordi organisk trafik er kendt for at konvertere godt til lav omkostning.

Læs min SEO guide

Fordele ved SEO:

  • SEO bygger tillid og troværdighed
  • Giver bedre brugeroplevelse
  • Tiltrækker organisk (ikke betalt trafik)
  • Langvarige resultater
  • Øget synlighed i søgemaskinerne
  • Giver øget engagement, trafik og konverteringer
  • Søgemaskineoptimering påvirker købscyklussen

Skal vi tage en snak?

Mangler du hjælp til SEO? Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Jeg har over 12 års erfaring, uddannelser og “know how” indenfor SEO som du kan få glæde af.