Menu

Forside

Simon Grevang

Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Har du spørgsmål?

(+45) 21 74 98 72

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

kontakt@simongrevang.dk

DM Skincare

DM Skincare sælger egne hudplejeprodukter online via en webshop. Casen bestod i at brande DM Skincare og sælge hudplejeprodukter online i Danmark.

Kunde

DM Skincare

Opgavetype

Online markedsføring

DM Skincare

Online markedsføring med fokus på at skabe en rød tråd

I et konkurrencepræget marked var det vigtigt at optimere kunderejsen på tværs af kanaler og enheder. Re-marketing blev et fokusområde for at skabe både salg og flere tilmeldinger til e-mail marketing.

Facebook og Instagram var efter nogle justeringer de perfekte platforme til betalt annoncering. Vores fokus var på at guide og vejlede den primære målgruppe til at vælge den bedste hudpleje.

I løbet af få måneder rundede vores e-mail liste 20.000 tilmeldinger. Vi fik opbygget en e-mail liste med potentielle varme leads som vi kunne påvirke igen og igen med relevante budskaber uden at bruge ekstra penge på annoncering.

Sideløbende med Facebook- og Instagram annoncering opsatte vi relevante kampagner i Google Ads herunder Google Shopping.

Casen om DM Skincare
Sådan gjorde jeg

Sådan gjorde jeg

Jeg byggede et dynamisk og skalerbart set-up, hvor jeg gav Googles og Facebooks algoritmer mulighed for at arbejde. Med det rette input bliver algoritmerne en stærk allieret til den strategi jeg lagde for DM Skincare.

Analyse

Udarbejdede en adfærdsanalyse ved hjælp af data fra søgemaskiner, sociale medier og DM Skincare's egne data.

Strategi

Baseret på den tilegnet viden fra udarbejdede analyser kunne jeg foretage et strategisk kanalvalg, samt vælge den rigtige attributionsmodel.

Eksekvering

Strategien blev eksekveret med en agil tilgang, hvilket gav mig mulighed for at optimere indsatsen baseret på den indsamlede data.

Ejer af DM Skincare,

Karina

Hjælp til fokus på hele kunderejsen

Simon har en stor ekspertise indenfor online markedsføring, som jeg har haft stor glæde af igennem mange år. Han er strateg til finderspidserne, og han har et overblik ud over det sædvanlige. ”

Det siger Karina

Læs også andre cases

Få inspiration til hvordan du kan gøre endnu mere ud af din online tilstedeværelse.

Kontakt

Skal vi tage en snak?

Jeg hjælper virksomheder i Esbjerg om omegn med online markedsføring. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.