fbpx
Menu

Forside

Simon Grevang

Fasanvænget 2, 6710 Esbjerg V

Har du spørgsmål?

Ring

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

DM Skincare

DM Skincare sælger udelukkende deres produkter gennem deres egen webshop, hvorfor ansvaret for markedsføringen og udbredelsen af brandet ubetinget ligger hos dem selv.

Kunde

DM Skincare

Opgavetype

Online markedsføring

DM Skina Left Text

Online markedsføring med fokus på at skabe en rød tråd

Det vigtigt at hente lavt hængende frugter ved at benytte deres Facebook pixel til at opsætte en række retargeting kampagner, som dels skulle generere salg og dels skulle hjælpe os med at indsamle flere personer til nyhedsbrevet/guides.

Facebook og Instagram viste sig efter de første justeringer at være den perfekte platform til markedsføringen af DM Skincare. Løbende justerede vi kampagnerne og tilføjede nye i takt med at dels produkter og guides blev udviklet og kom til.

Efterhånden som den samlede e-mailliste rundede 20.000 abonnenter, steg også prisen for at få personer til at tilmelde sig, da vi var nødt til at udvide vores målgrupper.

Ligeledes blev det også dyrere at konvertere målgruppen til betalende kunder. Af disse to årsager medførte en stigning i budgettet ikke længere en væsentlig ændring i det samlede resultat.

Test Left Side Text
Forløbet

Forløbet

Jeg byggede et dynamisk og skalerbart setup, hvor algoritmerne på Google og Facebook står for at bestemme hvornår et givent kreativ vises. Med det rette input bliver algoritmerne en stærk allieret til det kreative arbejder, virksomheden i forvejen laver.

Analyse

Udarbejdede en adfærdsanalyse ved hjælp af søgemaskine- og social media-data og virksomhedens egne data.

Strategi

Baseret på viden fra mine analyser kunne jeg definere, hvilke kanaler som ville give størst effekt og vælge den rigtige attributionsmodel.

Eksekvering

Ved hjælp af den bedste teknologi lagde jeg fokus på søgemaskiner, sociale medier og e-mail marketing.

Ejer af DM Skincare,

Karina

Hjælp til fokus på hele kunderejsen

Simon har en enorm ekspertise som jeg har haft stor glæde af igennem årene. Er er en strategi til fingerspidserne med et overblik ud over det sædvandlige. ”

Det siger Karina

Se også andre cases

Læs cases fra tidligere kunder og få inspiration til hvordan du kan gøre endnu mere ud af din online tilstedeværelse.

Kontakt

Skal vi tage en snak?

I dag findes der rigtig mange muligheder til at opnå mere synlighed, flere leads og flere kunder. Jeg har over 12 års erfaring og “know how” som du kan få glæde af.