Menu

Forside

Simon Grevang

Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Har du spørgsmål?

(+45) 21 74 98 72

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

kontakt@simongrevang.dk

Fanø Vesterland

Fanø Vesterland havde et ønske om at udvikle en digital platform, hvorfra de kunne markedføre deres festival med det formål at sælge flere billetter.

Kunde

Fanø Vesterland

Opgavetype

Online markedsføring

Fanø Vesterland

Udarbejdelse af digital strategi med det formål at øge billetsalg

Formået med indsatsen var at brande Fanø Vesterland som en unik festival med kærlighed til musik, mad og de mennesker som er en del af festivallen. 

Ønsket var at skabe noget unik. Derfor blev der udarbejdet en visuel identitet herunder designguide, logo m.m. fra ekstern leverandør. Hjemmesidens design blev efterfølgende udviklet ud fra den nye identitet.

Hjemmesiden blev udviklet i CMS systemet WordPress, fordi det skulle være nemt for kunden selv at vedligeholde hjemmesiden.

Den primære indsats for online markedsføring foregik i en kombination af Facebook annoncering og e-mail marketing, hvor vi havde fokus på at skabe en rød tråd igennem kunderejse

Casen om Fanø Vesterland
Sådan gjorde jeg

Sådan gjorde jeg

Indsatsen for Fanø Vesterland bestod af to ben: På den eneste side skulle vi udvikle en unik platform, hvor Fanø Vesterland kunne folde sig ud. Annonceringen på Facebook havde fokus på funnels for at levere de rigtige budskaber, til den rette målgruppe, på det rette tidspunkt.

Analyse

Jeg lavede en grundig konkurrentanalyse for at finde ud af, hvilke konkurrenter Fanø Vesterland måtte have. Primært med det formål at samle inspiration.

Strategi

Kunderejsen blev et central fokus i den digitale strategi. Det var vigtigt for os at skabe en solid sammenhæng på tværs af digitale kanaler.

Eksekvering

E-mail markedsføring og automation blev en vigtig kanal. Vi havde en tese om at mange gæster ville besøge festivalen igen og igen.

Fanø Vesterland,

Jesper Møller

Simon har været drivkraften i vores online tilstedeværelse.

Vi har med Simons hjælp samtidig fået optimeret vores online markedsføring på en lang række områder. Dette har skabt direkte positiv resultater på vores salg og bundlinje. Vi ser frem til et fortsat professionelt og givtigt samarbejde i årene fremover.”

Udtalelse

Læs også andre cases

Få inspiration til hvordan du kan gøre endnu mere ud af din online tilstedeværelse.

Kontakt

Skal vi tage en snak?

Jeg hjælper virksomheder i Esbjerg om omegn med online markedsføring. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.