fbpx
Menu

Forside

Simon Grevang

Fasanvænget 2, 6710 Esbjerg V

Har du spørgsmål?

Ring

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Fanø Vesterland

Casen bestod i at hjælpe Fanø Vesterland med at udvikle en digital platform, samt markedsføre konceptet med et formål at sælge flere billetter.

Kunde

Fanø Vesterland

Opgavetype

Online markedsføring

Fanø Vesterland
Fanø Vesterland: Ny hjemmeside og online markedsføring

Udarbejdelse af digital strategi med det formål at øge salget

Formået med indsatsen var at brande Fanø Vesterland som en unik festival med kærlighed til musik, mad og de mennesker som er en del af festivallen. 

Ønsket var at skabe noget unik. Derfor blev der udarbejdet en visuel identitet herunder designguide, logo m.m. fra ekstern firma. Designet blev efterfølgende lavet ud fra den nye identitet.

Hjemmesiden blev udviklet i CMS systemet WordPress fordi det skulle være nemt for kunden selv at vedligeholde hjemmesiden.

Den primære indsats for online markedsføring foregik i en kombination af Facebook annoncering og e-mail marketing, hvor vi havde fokus på kunderejsen og på at skabe en rød tråd igennem hele annonceringen.

Casen om Fanø Vesterland
Samarbejds forløb

Forløbet

Indsatsen for Fanø Vesterland hviler på to ben: På den eneste side skulle vi udvikle en unik platform, hvor brandet Fanø Vesterland kunne folde sig ud. Annonceringen på Facebook havde fokus på funnels for at levere de rigtige budskaber, til den rette målgruppe, på det rette tidspunkt.

Analyse

I min analyse del kigger jeg på data for at forstå de underliggende trends, og ser på hvad årsagerne bag. Data kan komme fra Google Analytics, Facebook analytics, A/B tests, brugertest eller indsamlet sekundær data.

Strategi

Målet og de vigtigste KPI er en vigtig del af den samlede strategi. Når analysedelen er færdig udarbejdes der en samlet strategi for indsatsen.

Eksekvering

Nu er det tid til alt det grundlæggende arbejde i strategien for at få den til at virke i praksis. De enkelte taktikker er gennemarbejdet, så der er som regel ingen overraskelser.

Fanø Vesterland,

Jesper Møller

Simon målrettede vores digitale tilstedevælresle og øgede vores salg signifikant...

derfor kan vi med største fornøjelse anbefale Simon”

Udtalelse

Se også andre referencer

Læs om andre cases hvor vi sammen har skabt vækst og synlighed ved hjælp af online markedsføring.

Kontakt

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål eller et projekt, du gerne vil vende med mig? Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder