Startup investor med digitale kompetencer

Jeg investerer kapital, tid og “know how” i lovende startups med et proof-of-concept og har potentiale til at blive et attraktivt scale-up inden for en overskuelig periode.

SEO Esbjerg - Simon Grevang er ekspert i søgemaskineoptimering og bosat i Esbjerg
Klar til skalering

Er dit startup klar til skalering?

Viden og kompetencer er sammen med kapital de vigtigste ressourcer i startups og virksomheder i en tidlig fase.

Over en årrække ønsker jeg at investere kapital, tid og “know-how” i lovende startups med potentiale til at blive succesfulde og bæredygtige virksomheder på lang sigt.

Jeg har mere end 14 års erfaring og uddannelse inden for digital konceptudvikling, online markedsføring og forretningsudvikling, og kan bidrage med disse kompetencer til startups, som ellers måske ville have svært ved at få adgang til dem.

Sammen med et stærkt netværk af digitale eksperter er målet at skalere lovende startups til at blive profitable og bæredygtige virksomheder.

Du får adgang til omfattende erfaring, ekspertise, færdigheder og praktisk eksekvering inden for digital konceptudvikling, design, kommunikation, marketing og forretningsudvikling.

Jeg investerer med ekspertise og praktisk erfaring. Når du har en idé, handler jeg hurtigt. Jeg mener, at alles tid er bedre tjent ved at eksekvere på din vision end at bruge uendeligt lang tid på due diligence-processer.

Kontakt mig

Jeg kan tilbyde startups:

 • Hands on på online markedsføring
 • Digital forretningsudvikling
 • Automatisering af processer
 • Kapital
 • Netværk af specialister
 • Løbende sparring

Et aktivt & strategisk partnerskab

Som investor bringer jeg høj faglig ekspertise indenfor digital konceptudvikling til dit startup.

Jeg har en diplomuddannelse i digital konceptudvikling og har de seneste 14 år arbejdet med online markedsføring, hvor jeg er certificeret som Google- og Facebook Partner.

Jeg har gennemført Danmarks eneste ECTS-godkendte uddannelse inden for søgemaskineoptimering. Derudover har jeg også gennemført en professionel bestyrelsesuddannelse hos Niels Brock i København.

Jeg kan bringe stærke digitale kompetencer og strategisk sparring til bordet og vil indtage en aktiv rolle, hvor jeg prioriterer min tid og fokus på vækst.

Særlige fokusområder

Særlige fokusområder

Jeg har en passion for tech-området og en solid erfaring indenfor digital konceptudvikling og online markedsføring.

Tech-virksomheder spiller en væsentlig rolle i den danske økonomi, da både virksomheder og forbrugere dagligt er i kontakt med dem.

Tech-virksomheder kan omfatte digitale platforme, som vi møder, når vi handler på nettet, herunder søgemaskiner, online markedspladser, sociale medier, sammenligningsplatforme, SaaS-koncepter eller booking- og bestillingsplatforme. Det kan også omfatte automatiske og digitale løsninger, der håndterer processer for at gøre arbejdsgange nemmere.

Jeg tror på, at danske tech-virksomheder er fremtiden. Danmark er meget langt fremme med digitalisering, og der er ingen tvivl om, at digitalisering vil stå øverst på listen over fokusområder fremover.

Med mere end 14 års erfaring inden for digital konceptudvikling og online markedsføring ønsker jeg nu at investere min tid, viden, ressourcer og kapital i lovende startups.

Mit primære fokus vil være på tech-virksomheder, da det er der, min interesse og “know how” ligger. Det udelukker dog ikke investeringer i andre nicher, hvis casen er god.

Kontakt mig

Mine fokusområder:

 • Blockchain
 • IoT
 • AI
 • Big data
 • Proptech
 • Fintech
 • Ecommerce
 • Bæredygtighed
 • Medtech
 • SaaS

Processen

Alle tidsressourcer anvendes bedst ved at handle på din vision frem for at bruge lang tid på due diligence-processer. Normalt tager det mellem 1-3 uger fra du sender din pitch-deck, til jeg har truffet en beslutning om at investere.

01.Screening

Jeg screener virksomheden ud fra en række kriterier for at finde ud af om der er potentiale.

02.Indledende møder

Vi afholder en række indledende møder, hvor vi snakker både om forventinger og muligheder.

03.Tæt samarbejde

Over en periode på nogle måneder arbejder vi tæt sammen i din virksomhed med option på investering.

04.Baglæns due diligence

Jeg laver en baglæns due diligence for at få i dybden gå detaljerne og blive klogere på virksomheden.

05.Investering

Jeg kan komme ind som sweat equity-investor eller som medstifter og hjælpe med at stifte virksomheden.

Kontakt

Lad os tage en uforpligtende snak

Er dit startup klar til næste fase og er der proof of concept? Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Efter en screeningperiode og de første møder finder vi ud af, om der er en god kemi mellem os. Herefter tester vi samarbejdet over et par måneder, hvor jeg løser konkrete opgaver og leverancer for din startup.

Samtidig udfører jeg en slags “baglæns due diligence” for at lære din virksomhed bedre at kende og finde ud af, om der er grundlag for et succesfuldt samarbejde.

+45 21749872

kontakt@simongrevang.dk