Investering i lovende startups

Jeg investerer kapital, tid og “know how” i lovende startups med et proof-of-concept, som indenfor en overskuelig periode har potentialet til at blive et attraktivt scaleup.

SEO Esbjerg - Simon Grevang er ekspert i søgemaskineoptimering og bosat i Esbjerg
Klar til skalering

Er dit startup klar til skalering?

Viden og kompetencer er sammen med kapital de vigtigste ressourcer i startups og virksomheder i en tidlig fase.

Over en årrække ønsker jeg at investere både tid, erfaring, viden og kapital i lovende startups med det formål at bygge succesfulde og bæredygtige virksomheder.

Jeg kan bidrage med mere end 14 års erfaring og uddannelser indenfor digital konceptudvikling, online markedsføring og forretningsudvikling – kompetencer som kan være svært at købe sig til for en ung virksomhed.

Sammen med et stærkt netværk af digitale kompetencer er målet at skalere spændende startups til at blive en lovende profitabel og bæredygtig virksomhed.

Som iværksætter er det ofte en god ide at få hjælp for at sikrer virksomhedens udvikling. Det kan gøre forskellen på om din virksomhed bliver en succes eller ej.

Som iværksætter kan du samle et hold af specialister, der passer til din virksomheds behov. Det kan enten være i form af et advisory board eller eksterne konsulenter, som du kan bruge til sparring. 

Eksterne konsulenter vil du typisk kunne sparre med enkeltvis og ofte i forbindelse med et konkret projekt, hvor et advisory board har en mere permanent karakter. 

Konsulentydelser og specialistviden er dyre ressourcer at købe sig til for en ung virksomhed, hvor den begrænsede kapital skal forvaltes klogt.

Jeg kan tilbyde startups:

 • Hands on på online markedsføring
 • Digital forretningsudvikling
 • Automatisering af processer
 • Kapital
 • Netværk af specialister
 • Løbende sparring

Et aktivt & strategisk partnerskab

Som investor bringer jeg høj faglig ekspertise indenfor digital konceptudvikling til dit startup.

Jeg har en diplomuddannelse i digital konceptudvikling.

De sidste 14 år har jeg arbejdet med online markedsføring – jeg er Google- og Facebook Partner.

Jeg har Danmarks eneste ECTS godkendte uddannelse indenfor søgemaskineoptimering.

Jeg har desuden en professionel bestyrelsesuddannelse fra Niels Brock i København.

Jeg vil med andre ord bringe stærke digitale kompetencer og strategisk sparring. Jeg indtager en aktiv rolle, hvor jeg prioriterer min tid og fokus på vækst.

Særlige fokusområder

Særlige fokusområder

Mine styrker og kompetencer ligger indenfor tech området. Derfor øsnker jeg primært at investere indenfor dette felt.

Tech-virksomheder spiller en væsentlig rolle i den danske økonomi, fordi både virksomheder og forbrugere dagligt er i kontakt med disse.

Tech-virksomheder kan være digitale platforme, som vi møder når vi handler på nettet herunder søgemaskiner, online markedspladser, sociale medier, sammenligningsplatforme, SaaS koncepter, eller booking- og bestillingsplatforme. Det kan også være automatiske og digitale løsninger som håndtere processer for at gøre arbejdsgange nemmere.

Jeg tror på at danske tech-virksomheder er fremtiden. Vi er i Danmark meget langt fremme med digitalisering, og der er ingen tvivl om at digitalisering vil stå øverst på listen over fokusområder fremover.

Med mere end 14 års erfaring med digital konceptudvikling og online markedsføring ønsker jeg nu at investere min tid, viden, ressourcer og kapital i lovende startups.

Mit fokus vil primært være på tech-virksomheder, da det er der min interesse og “know how” er. Det udelukker dog ikke investeringer i andre nicher, hvis casen er god.

Mine fokusområder:

 • Blockchain
 • IoT
 • AI
 • Big data
 • Proptech
 • Fintech
 • Ecommerce
 • Bæredygtighed
 • Medtech
 • SaaS

Processen

Det er vigtigt at finde ud af, hvordan jeg kan supplere virksomheden og omvendt. Når vi finder har fundet ud af at der er et match vil der starte en proces inden investeringen vil bliver en realitet.

01.Screening

Jeg screener virksomheden ud fra en række kriterier for at finde ud af om der er potentiale.

02.Indledende møder

Vi afholder en række indledende møder og snakker både om forventinger og muligheder.

03.Tæt samarbejde

Over en periode for nogle måneder arbejder vi tæt sammen i din virksomhed med option på investering.

04.Baglæns due diligence

Jeg laver en baglæns due diligence, for at få i dybden gå detaljerne og blive klogere på virksomheden.

05.Investering

Vi bliver enige om betingelserne for samarbejdet, og jeg investerer i din virksomhed.

Kontakt

Lad os tage en uforpligtende snak

Er dit startup klar til næste fase og er der proof of concept? Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Efter en periode med screening og de første kaffemøder finder vi ud af om der er et match. Over et par måneder tester vi herefter samarbejdet, hvor jeg løser konkrete opgaver og leverancer i dit startup.

Sideløbende gennemfører jeg en slags baglæns due diligence for at lære dit startup bedre at kende, og for at finde ud af, om der er basis for et succesfuldt samarbejde.

+45 21749872

kontakt@simongrevang.dk