fbpx
Menu

Forside

Simon Grevang

Fasanvænget 2, 6710 Esbjerg V

Har du spørgsmål?

Ring

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Mikkla

Casen bestod i at bygge en digital strategi med fokus på kunderejsen. Formålet var at øge omsætning og få mere ud af annoncekronerne.

Kunde

Mikkla.dk

Opgavetype

Online markedsføring

Nitin

Udarbejdelse af en digital strategi med det formål at øge omsætning

For at opnå profitabilitet i Mikkla's case, måtte de digitale aktiviteter og kanaler opnå synergi. Derudover måtte vi vælge den rigtige attributionsmodel.

Dette kræver både en rød tråd i hvordan de forskellige kanaler – herunder særligt annoncering på de sociale medier, Facebook og Instagram samt annoncering på Google – spiller sammen samt et budget, der understøtter aktiviteterne.

Jeg udarbejdede en adfærdsanalyse ved hjælp af søgemaskine- og social media-data og virksomhedens egne data. Disse blev brugt til at lave en helt ny strategi, der skulle understøtte målet om mere onlinesalg og at komme brederede ud end til kampagne-segmentet.

Mikkla.dk
Forløbet

Forløbet

Jeg byggede et dynamisk og skalerbart setup, hvor algoritmerne på Google og Facebook står for at bestemme hvornår et givent kreativ vises. Med det rette input bliver algoritmerne en stærk allieret til det kreative arbejder, virksomheden i forvejen laver.

Analyse

Udarbejdede en adfærdsanalyse ved hjælp af søgemaskine- og social media-data og virksomhedens egne data.

Strategi

Baseret på viden fra mine analyser kunne jeg definere, hvilke kanaler som ville give størst effekt og vælge den rigtige attributionsmodel.

Eksekvering

Ved hjælp af den bedste teknologi lagde jeg fokus på søgemaskiner, sociale medier og e-mail marketing.

Ejer af Mikkla.dk,

Betina

Hjælp til fokus på hele kunderejsen

Jeg er imponeret over måden Simon arbejder på. I løbet af bare 3 måneder formåede han at skabe en øget omsætning med 120% i min webshop.”

Det siger Betina

Se også andre cases

Læs cases fra tidligere kunder og få inspiration til hvordan du kan gøre endnu mere ud af din online tilstedeværelse.

Kontakt

Skal vi tage en snak?

I dag findes der rigtig mange muligheder til at opnå mere synlighed, flere leads og flere kunder. Jeg har over 12 års erfaring og “know how” som du kan få glæde af.