Få tips og gode råd om digital markedsføring

Jeg har mere end 14 års professionel erfaring med online markedsføring og er Google Partner, Meta Partner og Google Analytics Qualified Individual. Derudover har jeg en diplomuddannelse i digital konceptudvikling, og jeg deler gerne al denne viden med dig i mine artikler.

Filtrer efter interresse
16.marts – SEO

Søgemaskineoptimering 2024: Sådan arbejder du professionelt med SEO

I en tid, hvor konkurrencen om brugernes opmærksomhed aldrig har været større, er det afgørende for virksomheder at holde sig på forkant med de seneste trends og teknologier inden for søgemaskineoptimering og digital markedsføring.

Læs mere
20.februar – Bestyrelse

Bestyrelse: Introduktion til bestyrelsesarbejde

I takt med at virksomheders kompleksitet og de markeder, de opererer på, bliver stadig mere sammensatte, stiger kravene til effektivt bestyrelsesarbejde tilsvarende.

Læs mere
06.december – SEO

Søgeordsstrategi: Sådan optimerer du din SEO indsats

I den digitale tidsalder er det ikke længere nok at have en fantastisk hjemmeside eller enestående produkter eller tjenester. For at skille sig ud og tiltrække målrettet trafik er det afgørende at have en effektiv søgeordsstrategi på plads.

Læs mere
10.november – Digital strategi

Sådan vælger du dit webbureau i Esbjerg

Valget af det rette webbureau i Esbjerg er en vital beslutning for enhver virksomheds online succes. Det kræver et bureau, som ikke alene er kompetent og dygtigt, men som forstår dine unikke behov.

Læs mere
20.oktober – SEO

SEO kursus: Kursus i søgemaskineoptimering

Uanset om du er nybegynder inden for digital markedsføring eller en erfaren veteran, der søger at finpudse dine færdigheder, kan et godt SEO-kursus være det springbræt, du behøver.

Læs mere
19.oktober – Bestyrelse

Corporate Governance: Hvad det er, og hvorfor det er vigtigt

I en verden, hvor forretningslandskabet konstant ændres og nye udfordringer opstår, er evnen til effektivt at identificere og håndtere risici blevet en hjørnesten i succesfuld virksomhedsdrift.

Læs mere
24.marts – Bestyrelse

Det værdiskabende bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde er en vigtig del af enhver virksomheds succes. En god bestyrelse kan hjælpe med at drive virksomheden i den rigtige retning, træffe vigtige beslutninger og sikre overholdelse af love og regler.

Læs mere
26.december – Kunstig intelligens

Guide til kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens eller artificial intelligence (AI) kommer til at revolutionere vores hverdag og arbejdsprocesser. Selv bruger jeg AI i mit arbejde med online markedsføring. Det sparer mig for meget tid og det gør arbejdet mere effektivt.

Læs mere
25.december – Digital strategi

2024 guide til Google Analytics 4

Google Analytics 4 er udviklet med hjælp fra machine learning til at udfylde de huller der er i dataindsamlingen og til i højere kunne fungere trods stigende krav om privacy.

Læs mere
19.oktober – SEO

SEO Guide: Den ultimative guide

I praksis består arbejdet i at opnå en høj position i søgeresultaterne på Google eller de andre søgemaskiner. I arbejdet med SEO fokuserer man altså på at tiltrække mere organisk (ikke betalt) trafik fra søgemaskinerne. 

Læs mere
17.oktober – Digital strategi

Guide til Google Optimize

Hvis du ønsker at øge konverteringsraten på din hjemmeside, skal du arbejde med konverteringsoptimering. Der findes en række værktøjer til konverteringsoptimering – ét af dem er Google Optimize.

Læs mere
15.oktober – Digital strategi

Guide til Funnel marketing

Der er mange måder at arbejde med funnel marketing på. Formålet med denne artikel er at give dig gode råd til hvordan du kan arbejde med funnel marketing i din virksomhed.

Læs mere
10.oktober – Digital strategi

Online markedsføring i Esbjerg

Det er min oplevelse, at ikke mange virksomheder i Esbjerg fokuserer på online markedsføring. Jeg oplever, at det er svært for lokale virksomheder at komme i gang med det.

 

Læs mere
06.oktober – SEO

SEO Esbjerg: 2024 guide

Du er måske landet på denne artikel, fordi du har søgt på “SEO Esbjerg” i Google. Dette skyldes, at artiklen er optimeret til dette søgeord, også kendt som lokal SEO. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du kan arbejde med lokal SEO og tiltrække kunder i Esbjerg ved hjælp af SEO.

Læs mere
03.oktober – SEO

Guide til lokal SEO: Få flere kunder med SEO

Markedsføring er en nødvendig investering for alle seriøse virksomheder. Uden markedsføring vil din virksomhed ikke blive set og hørt i blandt dine potentielle kunder.

Læs mere
01.oktober – Digital strategi

Guide til design sprint

I denne artikel vil jeg forklare, hvordan du kan anvende design sprint til at transformere en idé til et produkt på blot 5 dage. Ved at bruge denne effektive metode kan du undgå at spilde værdifulde ressourcer.

Læs mere

Skal vi tage en snak?

Ønsker du mere synlighed, flere leads og flere kunder? Jeg har mere end 14 års erfaring og know-how, som du kan drage nytte af.

+45 21749872

kontakt@simongrevang.dk