Menu

Forside

Simon Grevang

Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Har du spørgsmål?

(+45) 21 74 98 72

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

kontakt@simongrevang.dk

Få mere viden med analyse & insights

Webanalyser bruges til at måle og analysere data for at få indsigt og bedre forståelse af brugernes adfærd på en hjemmeside. Med data får du et bedre udgangspunkt, når du skal optimere hjemmesiden og markedsføre din virksomhed.

[activecampaign]

Om webanalyse

Om webanalyser

Digitale analyser omfatter indsamling, måling, analyse, visualisering og fortolkning af data, der illustrerer brugeradfærd på hjemmesider, applikationer m.m.

Webanalysen giver svar på mange vigtige spørgsmål omkring hjemmesiden, markedsføringsindsatsen og kunderne.

En stor fordel ved digital økonomi, e-handel og online markedsføring er, at brugeradfærd kan analyseres nøjagtigt. På samme måde kan effekten af online markedsføring analyseres med data og statistikker.

Med hvert klik og hvert besøg på din hjemmeside generes der data “digitale fodaftryk”.

Virksomheder kan bruge webanalyser til at måle og benchmarke forskellige indsatser. Derudover giver webanalyser adgang til en række nøgletal der er afgørende for virksomheden.

Webanalyse er altså nødvendig for at afgøre om virksomheden opnår de opsatte KPI’er. Derudover kan webanalyser bruges til udvikling af digitale strategier, og dermed sikre løbende optimering og udvikling af brugeroplevelsen på din hjemmeside.

[activecampaign]

Webanalyser er:

  • Målrettet
  • Handlingsrettede
  • Indsigtsfuld
  • Effektive
  • Giver databaserede beslutninger

Skal vi tage en snak om webanalyser?

Mangler du hjælp til webanalyse?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Jeg har 12 års erfaring, uddannelser og “know how” indenfor digital markedsføring som du kan få glæde af.