Menu

Forside

Simon Grevang

Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Har du spørgsmål?

(+45) 21 74 98 72

-eller send mig en e-mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

kontakt@simongrevang.dk

Google Ads annoncering i Googles netværk

Google Ads gør det muligt at vise annoncer baseret på søgeord og søgetermer. Annoncerne kan vises både som tekst annoncer og bannere i Googles annoncenetværk.

Google Ads annoncering

Google Ads annoncering

Google Ads fungerer som et auktionssystem, hvor dem med den annoncør med de bedste kampagner og til den rigtige pris vinder auktionen, så annoncerne bliver vist.

Google Ads er Googles annoncesystem. Her kan man byder på søgeord for at annoncerne vises i søgeresultaterne. Systemet fungerer som en auktion, hvor virksomheder med de mest relevante kampagner og de rigtige bud vinder auktionen.

Google Ads er effektiv online annoncering, hvor du bliver set på relevante søgninger. Annoncerne vises på et tidspunkt, hvor brugerne er på udkig efter det produkt eller den service du tilbyder.

Du vil måske ikke betale Google for at dine annoncer vises, når du kan få det gratis ved hjælp af SEO. Fordelen  er dog at man kan komme i gang hurtig – og man optimerer indsatsen således man har fokus på bundlinie.

Så længe annonceringen er rentabel og du tjener penge, bør du ikke lade dig begrænse af annonceudgifterne.

Løbende analyser og splittest vil føre til at dine kampagner bliver endnu bedre og dermed medføre væsentlig stigning i omsætning, potentielle kunder, synlighed m.m. Løbende optimering skaber langsigtet effektv online markedsføring.

Google Ads er 100% målbar. Du kan således følge omsætning og ROI på alle dine kampagner. På den måde sikrer du, at annoncering med Google Adwords er rentabel for din forretning.

Læs mere

Fordele ved Google Ads:

  • Bliv set øverst i Google
  • 100% målbar
  • Få flere besøgende, leads og kunder
  • Få mere synlighed og branding
  • FÅ effektiv målretning og remarketing

Vil du have hjælp til Google Ads?

Jeg hjælper virksomheder i Esbjerg om omegn med Google Ads annoncering. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.